Chcete bydlet moderně?


Postavit v dnešní době dům je otázka několika milionů Kč. Běžní zaměstnanci si tak musí vzít hypotéku, aby měli dům z čeho financovat. Většina lidí si tak velice dobře rozmyslí jaký dům si budou chtít postavit, anebo zda si raději koupí starší dům k rekonstrukci. Obě varianty mají něco do sebe, ale počítat s tím, že ani u jedné nepůjde o levnou variantu. U rekonstrukce může vyvstat celá řada problémů, které nikdo předem při prohlídce domu neodhalí. Stavba nového domu může zase ztroskotat na tom, že nenajdete vhodný pozemek za dobrou cenu.

Většina lidí se kloní ke stavbě nového domu, protože si mohou nechat postavit dům přesně podle svých představ. Někteří lidé se vrhají do stavby svépomocí, ale i to má svá rizika. Pokud chcete mít postavený dům co nejrychleji a s jistotou že všechno bylo provedeno tak jak se má, je nejlepší řešení nechat si postavit dům na klíč od renomované stavební firmy.

dřevostavba dům

My stavíme nízkoenergetické domy v Ostravě, a ke stavbě používáme moderní technologie. Díky tomu máte zaručeno, že budete bydlet v moderním domě, který vám ušetří peníze za náklady za provoz. Důležité je mít dům správně zateplený, aby vám z něj neunikalo teplo. Je potřeba mít zateplenou nejen fasádu, ale i střechu a hlavně mít kvalitní okna a dveře.

řadová zástavba

Naše domy jsou na první pohled rozeznatelné od jiných domů, a poznáte je podle výrazné dřevěné fasády. Tento typ fasády je velmi moderní a žádaný, ale málokdo umí takovou fasádu udělat tak aby prostřednictvím ní neutíkalo teplo. Naše fasády jsou velice kvalitní, skvěle vypadají, a rychle si na moderní vzhled svého nového domu zvyknete i vy.

Nechte si od nás postavit dům, a získejte moderní bydlení, které nemá každý. Když se podíváte po okolí, zjistíte, že naprostá většina lidí má obyčejný bungalov s obyčejnou fasádou. Buďte jiní a dopřejte si moderní dům s nádechem luxusu.